UW Naturcosmetic
C&C Laboratory's
Carlotte

Rólunk


A C&C Laboratory több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a kozmetikai  termékek gyártásában.  Cégünk Magyarország legszélesebb kozmetikai termékválasztékát előállító gyártó vállalkozás. Termékeink között a dekor kozmetikumok kivételével az összes higiéniai kozmetikum csoport megtalálható. Elkötelezettségünk, hogy a magyar vevők részére magyar árakon, de nyugat-európai minőséget állítsunk elő.

Minőség és megbízhatóság
Válogatott összetevőkből álló termékek

A C&C Laboratory termékei mindig példát mutattak a minőségi termékek előállítása terén. A gyártást komoly és körültekintő fejlesztési folyamat előzi meg . Kínálatunkban a gyógyhatású és regeneráló készítményektől a prémium kategóriás kozmetikumokig széles választékot biztosítunk.

Stabil háttér a termékek mögött
Gyártás, technológia, és hatékonyság szoros kapcsolata

Cégünk kiváló fejlesztői háttérrel igyekszik a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelni, legyen az bérgyártási megbízás, vagy saját termékeink minőségi fejlesztése. A gyártási folyamat egészében szigorú minőségbiztosítási rendszerrel, valamint kifogástalan higiénás feltételekkel érjük el, hogy termékeink a legismertebb márkázott termékekkel is könnyedén felvehesse a versenyt.

Teljes körű bérgyártás folyamat hazai és Európai Uniós piacokra
A tervezéstől a kész termékig

A C&C Laboratory önálló gyártó tevékenysége mellett áruházláncok, kereskedelmi cégek részére Privat Label (saját márkás) termékek igény szerinti fejlesztését, bérgyártását is vállalja. A nagy kapacitással üzemelő gyártósoron akár egyedi igényeknek megfelelő termékek gyártása is lehetséges. Kínálatunkban a tömegtermékektől a luxus kategóriáig nyúlik a választék. Folyamatos technológiai, minőség biztosítási, és laborfejlesztéseinkkel jelenleg a piac egyik legjelentősebb szereplőjévé nőttük ki magunkat.Facebook

KAPCSOLAT|KARRIER

Copyright 2016. All Rights Reserved.