UW Naturcosmetic
C&C Laboratory's
Carlotte
Charlotte termékek
Testápolók

Kellemes illatú, gyors felszívódású, könnyű állagú készítmények. Használatukkal a bőr visszanyeri rugalmasságát, bársonyos tapintását.

Tusfürdők

A zuhanyozás frissítő hatása egy krémes, kényeztető tusfürdővel kellemes pillanatokat szerez. Míg egy gyümölcsös illat jó kedvre deríthet egy borús, esős napon, egy proteines tápláló, regeneráló tusfürdő segít elűzni a napi stresszt.

Hajzselé

Extra erős, dinamikus tartás, könnyű formázhatóság. Miközben megalkotod kedvenc frizurádat, hajszálaid tápláló mandula proteinnel vállnak erősebbé, egészségesebbé.

Krémszappanok

Illatosan habos krémréteg a bőrön. Lágy tapintás, kellemes hidratáltság.

UW termékek
Lóbalzsam készítmények

Akár a sportolás, akár hétköznapi terhelésekről, vagy korral járó fájdalmas tünetekről legyen szó, a lóbalzsam mindig ideális segítség a kellemetlen gyötrelem megszűntetésére.

Gyógynövény alapú bőr regeneráló készítmények

Frissen készített természetes gyógynövény kivonattal készülnek, melynek különleges, természetes összetevői hatékonyan ápolják, védik testünk és a kéz bőrét, legyen az írritáció, gyulladásos tünet, vagy baktérium okozta betegségek.

Lábápolók, sarokápolók

A láb ápoltsága nem csak esztétikai kérdés, hanem az egészség szempontjából is fontos. Az UW termékek a gyógynövények erejével ápolják a lábakat.

Kézkrémek

Örökös védelem a kéznek, tápláló anyagok a bőrnek, kellemes érzet a tudatnak. Rendszeres használata mellett a bőr rugalmas, finom és fiatalos marad.

Facebook

KAPCSOLAT|KARRIER

Copyright 2016. All Rights Reserved.